Ben jij de Mayo bij onze patat? Kom ons team versterken! Lees meer

Ben jij de mayo bij onze patat?

Bij Maatman zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Maar voor je verder leest: weet wel dat wij meer van een standaard patatje houden dan van oesters. Wij zijn niet duur, en doen niet duur. Dus we zoeken geen spreekwoordelijke parel, maar de spreekwoordelijke mayo op ons patatje.

Gezocht: Verrekijker m/v
Locatie Wolvega of Raalte
20-32 uur
Voor onze vestiging in Wolvega of Raalte zijn we op zoek naar een ‘verrekijker’: Een medewerker salarisadministratie die verder kijkt dan de cijfers en ondernemers proactief helpt bij het nemen van beslissingen.
Bekijk vacature
Out-of-the-box AA
32-40 uur
Wolvega
Wij zijn op zoek naar een accountant die niet alleen denkt in box 1, 2 en 3, maar juist out-of-the-box. En dat voor 32 tot 40 uur per week.
Bekijk vacature
We zijn altijd op zoek naar talent!

Interesse om bij Maatman te komen werken maar geen openstaande vacature die bij je past? Geen probleem, we ontvangen graag je open sollicitatie!

Open cultuur met korte lijnen
Leuke niet-standaard collega’s
Goede privé-werk balans
Meer weten?

Bel Mariska op
0561-615408

Wees jezelf

Bij Maatman vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt. Hier hoeft niemand zich anders voor te doen dan hij is. Onze klanten niet. En onze medewerkers niet. Dat zorgt voor een huiselijke en gezellige sfeer op ons kantoor. De ene dag met thuisgebakken koekjes van Judith, de andere met de soep van Herre.

Het werk

We zijn een full service accountantskantoor. Simpel gezegd regelen we voor onze klanten dat ze op tijd hun belastingpapieren opsturen en zo weinig mogelijk belasting betalen. Oftewel: wat elk accountants- of boekhoudkantoor doet. We doen er alleen minder duur en moeilijk over.

Jouw plan

We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen als je dat wilt. Natuurlijk houden we je kennis op peil. Maar als jij je wilt verbreden of verdiepen in je vakgebied maken we daar een plan voor. Als je juist minder wilt gaan werken ook. Want als je leven naast je werk leuk is, is je werk ook beter. En leuker. niet?

Open sollicitatie

Of bel Mariska op 0561-615408

We zijn altijd op zoek naar talent! Interesse om bij Maatman te komen werken maar geen openstaande vacature die bij je past? Geen probleem, we ontvangen graag je open sollicitatie!
Open sollicitatieformulier
Stap 1
Solliciteren
Stap 2
Kennismaking
Stap 3
Voorwaarden
Stap 4
Aan de slag!
chevron-down