Menu

Waarom je Maatman zou moeten kiezen?

Maatman kantoor Wolvega

Vooraf én achteraf duidelijk.

Jij mag graag vooraf weten waar je aan toe bent. En dat snappen we. Daarom laten wij je vooraf weten wat onze kosten zijn. Daarnaast begrijpen we dat niet iedereen zo goed is met cijfers als wij. Dus leggen we het net zo lang uit totdat je begrijpt wat er staat.

Want wij zijn graag vooraf maar ook achteraf duidelijk.

Wij vertellen niet wat er staat, maar wat het betekent.

Als je mocht kiezen, had je dan liever iemand die je cijfers rapporteert, of iemand die ze interpreteert? Voor het laatste moet je bij ons zijn. Natuurlijk zorgen we voor al je aangiftes. Zoals je IB of je VPB. Maar wij vinden het minstens zo belangrijk je cijfers te interpreteren. Dat leidt namelijk tot een beter resultaat.

Daarom werken wij ook niet voor je, maar mèt je.

Achteraf kijk je een koe in de kont.

De meeste accountants kijken vooral terug. Naar wat het resultaat is. Prima, maar dat resultaat is een gegeven. En dat kan iedereen.

Wij houden ervan om juist met ondernemers vooruit te kijken. Als het financiële brein van jouw bedrijf. En jou te helpen met het nemen van beslissingen die je resultaat in de toekomst beter maken.

Geen ivoren toren.

Bij ons ben je welkom zoals je bent. Sterker nog: we willen dat onze medewerkers ook naar hun werk komen zoals ze zijn. Wij houden niet van duurdoenerij, en doen niet te ingewikkeld. Dus doe je vooral niet anders voor dan je bent. Doen wij ook niet.

Pand

We doen wel hetzelfde werk als een standaard accountant, hoor.

Dat doen we snel, zorgvuldig, op tijd. En voor de afgesproken prijs.

Als je niet een accountant wilt die met je meedenkt, maar eentje die omdenkt.

Wij zijn Maatman. Niet zo standaard.

chevron-down